Jeg vil rigtig gerne høre fra dig!

Til hverdag og fest

Skulle du have lyst til, at få en helt anderledes oplevelse næste gang du har brug for blomster. hvad enten det er til hverdag, fest eller begravelse, så er du meget velkommen til, at kontakte mig, så vi sammen kan finde den løsning som passer dig.

Kom forbi butikken og få en snak!

Jeg elsker når mine kunder har en mening om hvordan de ønsker deres blomster skal se ud, det er de mest spændende opgaver at løse! Jeg plejer altid at få en snak med mine kunder, om hvordan de ønsker opgaven løst.

De fleste har en god ide om hvilke farver og størrelser de ønsker blomsterne i, og jeg vil med min faglige baggrund hjælpe til, at finde de rigtige blomster typer i forhold til årstid, holbarhed og funktion, som vil kunne løse opgaven.

Pris

Når du kontakter mig, har du sikkert et beløb i hovedet, som du ønsker at bruge på blomster. Når vi så taler om din løsning, kan jeg samtidig rådgive dig omkring hvor løsningen ligger prismæssigt, eller jeg kan hjælpe med, at justere dine ønsker, så det kommer til at ligge indenfor det ønskede budget.

Kontakt

Du kan ringe til mig på tlf. 60670037 (bedst!), skrive en SMS eller e-mail til info@tinaw.dk, fange mig på facebook under TinaW, eller du kan udfylde nedenstående kontaktformular, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.