Tina W-Mathiassen
Tina W-MathiassenIndehaver & Blomsterdekoratør
Hej, Velkommen til min hjemmeside

Jeg hedder Tina og ejer blomsterbutikken TinaW, som ligger herude på Gadegaard lige udenfor Slangerup på vej mod Roskilde.

Jeg er uddannet blomsterdekoratør og jeg elsker blomster, naturen og de materialer den bringer til os, på dens helt egen naturlige måde.

Mange af mine kreationer er inspireret af naturen, og indeholder som regel noget jeg har fundet på mine gåture i skoven eller langs vejkanten.

Jeg er ikke tilhænger af alt det “kunstige” man kan købe i andre blomsterforretninger, men holder mig til hvad årstiden bringer, det giver som regel det ægte og helt rigtige udseende på mine kreationer.

Jeg elsker farverne i alle årstider og netop årstiden afspejler sig ofte i mine buketter og dekorationer. Du kan se mange af mine kreationer hvis du klikker lidt rundt på siden, eller hvis du finder min Instagramprofil tinaw.dk eller Facebookprofil TinaW, som jeg løbende opdaterer med nye billeder og gode tilbud.

Du er altid velkommen i min butik på Roskildevej 14, 3550 Slangerup, som jeg holder åben tirsdag til fredag kl. 11.00 – 17.30 og lørdag kl. 10.00 – 14.00.

Herunder kan du se mine seneste opslag på Facebook: